Home Latest News Schilderij bloemen - Hoe witgekleurde rozen te schilderen

Schilderij bloemen – Hoe witgekleurde rozen te schilderen

Kent u het schilderij bloemen

schilderij bloemen lijken zich normaal gesproken te lenen voor aquarel, aquarel. Ze kunnen worden geverfd in een losse, gracieuze stijl of zelfs met gecontroleerde precisie. Kies bij het schilderen van bloemen een ontwerp dat voor u natuurlijk aanvoelt terwijl u uw structuur plant.

Rozen zijn zulke zeer gerespecteerde bloemen en zijn een populaire keuze met betrekking tot aquarellen. Om een ​​kunstwerk van rozen te beginnen, tekent u uw vaas en bloesems. Bepaal van tevoren hoe u met uw achtergrond omgaat. Bij het ontwerpen van witte bloemen is het een verstandige beslissing om een ​​donkere achtergrond te hebben die uw rozen ondersteunt om te “knallen” of om op te vallen.

Toon binnen uw potloodwaarde-schets tot het helderste wit en de donkerste donkere kleuren worden geplaatst. Strategie je focuspunt, plaats deze regio uit het midden om meer aandacht toe te voegen. Doe hetzelfde met uw container. Als het midden in je papieren staat, zal het minder interessant zijn.schilderij bloemen

Zodra je waardeschets echt is voltooid en je onderwerp verder wordt getekend met potlood op je aquarelpapier, ben je klaar om te kleuren. Als u maskeervloeistof wilt gebruiken om een ​​deel van uw witgekleurd papier te conserveren, is dit het moment om dit aan te brengen.

Denk eraan om je schilderij bloemen nat te maken, en dan samen met zeep in te smeren voordat je het in de maskeervloeistof dompelt! Als je deze stap negeert, kan het zijn dat je de bedekkende vloeistof niet van je penseel kunt verwijderen, maar het zal zeker kapot gaan.

(Een paar van de maskeervloeistoffen worden geleverd met een applicator.) Als het eenmaal is opgedroogd, schilder je er helemaal overheen. Wanneer je schilderij volledig is, kan het worden verwijderd met een gum of je vinger, waardoor het bewaarde gebied van wit papier zichtbaar wordt.schilderij bloemen

Sommige van uw witte bloemen hoeven niet wit te zijn! De verdunde wassing van verhoogde meekrap echt op een paar bloembladen en aureoline geel gekleurd op andere zal je eigen schilderij wat diepte geven. Meng deze twee kleuren met elkaar, en gebruik ze ook als een lichte reiniging om meer interesse voor uw schilderij bloemen te geven.

Varieer uw eenvoudige bladeren en stengels. Laat enkele bladeren gewoon draaien en krullen. Geef veel meer details weer op je voorgrond en laat wat vervaging naar de achtergrond toe.

Onthoud uw lichtbron tijdens uw schilderij bloemen. Geef je oorsprong een delicate curve, gebruik geen directe lijnen. Gebruik een verscheidenheid aan grns, zowel cool als gezellig. Oefen het mengen van greens.

Kleuraccenten op je vaas, maar overdrijf niet. Dit is een evenement van minder is meer. Een paar goed geplaatste hoogtepunten zijn veel krachtiger dan veel. Nog een gedachte; een of twee gevallen bloembladen kunnen een leuke touch toevoegen.schilderij bloemen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read

Marrakech day trip to essaouira – What make it Incredible

Find out about "Marrakech day trip to essaouira" - Marrakech day trip to essaouira - The other agent is a beautiful exotic country that provides...

Day trips from marrakech – The Best Guide

Find about "Day trips from marrakech" - Day trips from marrakech - Marrakech, the first stop on a voyage through Morocco, is an early and...

Essaouira tours – Find out the Best info

Get details about "Essaouira tours" - Essaouira tours - The other agent is any traveler's aspiration destination with its long beach locations, fortified fishing ports,...

Rent a character for a birthday party near me – Choose the Best

Get details about "Rent a character for a birthday party near me" - Rent a character for a birthday party near me - Birthday celebration...

The various Uses of Teflon Or even PTFE

PTFE-Schläuchen - Teflon is the industry name for PTFE (polytetrafluoroethylene), a polymer consisting of co2 and fluorine. Teflon originated back in 1938 by a...
Schilderij bloemen - Hoe witgekleurde rozen te schilderen 3